Λοιπές Αφαλίσεις

Εκτός των "παραδοσιακών" κλάδων ασφάλισης, δραστηριοποιούμαστε και σε λοιπούς, παρέχοντας σας προγράμματα ασφάλισης, για ό,τι σας απασχολεί όπως:

Ασφάλιση αστικής ευθύνης σκαφών Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες κάθε τύπου σκαφών και άλλων πλωτών μέσων, μηχανοκίνητων ή όχι, ιδιωτικής ή επαγγελματικής χρήσης (πχ: φουσκωτών, ταχύπλοων, ιδιωτικών ιστιοπλοϊκών, jet ski, σκαφών που χρησιμοποιούνται για έλξη σκιέρ, αλεξίπτωτου, κτλ.) για την υποχρεωτική από τον νόμο ασφάλιση τους για την Αστική τους Ευθύνη έναντι τρίτων για σωματικές βλάβες και υλικές ζημίες, καθώς και για πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης.

Ασφάλιση μεταφορών Παρέχουμε προγράμματα για την ασφάλιση κάθε είδους αγαθών και εμπορευμάτων (πρώτες ύλες και έτοιμα εμπορεύματα) που διακινούνται με όλα τα αναγνωρισμένα μέσα μεταφοράς στη στεριά, θάλασσα και αέρα εντός Ελλάδος και από / προς οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Ασφάλιση Κατά Παντός Κινδύνου Εργολάβων Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες οικοδομών, καθώς και σε εργολάβους, κατασκευαστικές εταιρείες, υπεύθυνους πολιτικούς μηχανικούς, κτλ. Προσφέρει κάλυψη "Κατά Παντός Κινδύνου", δηλαδή για πάσης φύσεως απρόοπτες και αιφνίδιες ζημιές στο έργο (εκτός συγκεκριμένων κατονομαζόμενων περιπτώσεων), καθώς και για αστική ευθύνη έναντι τρίτων και εργοδοτική αστική ευθύνη.

Ασφάλιση Κατά Παντός Κινδύνου Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού Το πρόγραμμα ασφάλισης ΚΠΚ Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού προσφέρει πρακτικά απεριόριστη κάλυψη για κάθε είδους απρόοπτες και αιφνίδιες ζημιές (εκτός μόνο συγκεκριμένων κατονομαζόμενων περιπτώσεων), οι οποίες ενδέχεται να συμβούν στα ηλεκτρονικά συστήματα που είναι απαραίτητα για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας. Ασφαλίζονται κάθε είδους μηχανήματα, όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ιατρικά μηχανήματα, συστήματα φωτοσύνθεσης και γραφικών τεχνών, τηλεπικοινωνιακές εγκαταστάσεις, εξοπλισμός ραδιοτηλεοπτικών studios, κ.α.

Ασφάλιση φωτοβολταϊκών συστημάτων Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε κατασκευαστές όσο και σε ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών μονάδων - οικιακής ή επαγγελματικής χρήσεως, καθώς και φωτοβολταϊκών πάρκων. Προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία τόσο κατά την περίοδο εγκατάστασης και συναρμολόγησης, όσο και κατά την περίοδο λειτουργίας της μονάδας. Συνδυάζει καλύψεις για πάσης φύσεως ζημιές στα ίδια τα μηχανήματα, αστική ευθύνη έναντι τρίτων, αλλά και απώλεια κερδών σε περίπτωση που η μονάδα τεθεί εκτός λειτουργίας.

Καλαμάτα Πρακτορείο Γενικών Ασφαλειών 

Αρτέμιδος & Μεσσήνης 27

Τ.Κ. 24100

Καλαμάτα
Τηλ.:  27210 26655

Kιν.:   6977709395

fax:    27210 28858

Email:  info@poulakosins.gr

Επικοινωνήσετε μαζί μας,

για κάθε ασφαλιστική σας απορία
Κατασκευή ιστοσελίδων kastritseas.gr
envelope