Ασφάλιση Ζωής

Σε μια εποχή που τα πάντα αλλάζουν διαρκώς, που η κοινωνική ασφάλιση καταρρέει, είναι ανεκτίμητο το να μπορείτε να αντιμετωπίσετε την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα για το αύριο και να «προστατεύσετε» τη ζωή τη δική σας, αλλά και της οικογενείας σας.

Τα προγράμματα ασφαλίσεων ζωής που μπορούμε να σας προτείνουμε, εξασφαλίζουν εσάς και την οικογένειά σας από οποιοδήποτε απρόβλεπτο γεγονός συμβεί στη ζωή σας και μπορεί να δημιουργήσει ανάγκες και υποχρεώσεις που δεν είχατε προβλέψει.

  • Ένα πρόγραμμα Ζωής είναι αναγκαίο για κάθε έναν από εμάς, για κάθε οικογένεια, αφού παρέχει εξασφάλιση, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο το άγχος και την αγωνία που έχουμε όλοι μας, για τις συνέπειες που μπορεί να έχει οποιοδήποτε ατυχές περιστατικό στη ζωή μας, καθώς και στη ζωή των αγαπημένων μας προσώπων.
  • Η ασφάλιση Ζωής απευθύνεται σε όλους, για μια πληθώρα αναγκών τους, και όχι μόνο για την εξασφάλιση σε περίπτωση απώλειας της ζωής τους: εξασφαλίζει ένα ικανοποιητικό επίπεδο διαβίωσης όταν οι άνθρωποι θα έχουν πια συνταξιοδοτηθεί, προστατεύει το εισόδημά τους από ατυχή περιστατικά, διαχειρίζεται το διαθέσιμο εισόδημά τους μέσω Αποταμιευτικών – Επενδυτικών προγραμμάτων κ.λ.π.
  • Η εξασφάλιση, η προστασία, η σιγουριά, που προσφέρουν τα προγράμματα Ζωής είναι ανάγκες που στις μέρες μας γίνονται όλο και πιο έντονες. Σήμερα, το περιβάλλον αλλάζει διαρκώς και απρόβλεπτα, οι απαιτήσεις της καθημερινότητας όχι μόνο είναι μεγάλες, αλλά ολοένα και αυξάνονται με το πέρασμα των ετών, και η πρόβλεψη του μέλλοντος καθίσταται σχεδόν αδύνατη. Έτσι, η ανασφάλεια των ανθρώπων και η αβεβαιότητα που νιώθουν για το μελλοντικό επίπεδο διαβίωσης, το δικό τους και των αγαπημένων τους προσώπων, εντείνεται. Με τα προγράμματα Ζωής οι άνθρωποι και οι οικογένειές τους μπορούν να απολαμβάνουν την ποιότητα ζωής που επιθυμούν τώρα, αλλά και στο μέλλον.

Δυνατά σημεία των Προγραμμάτων Ζωής που μπορούμε να σας προσφέρουμε:

  • Πλήθος Προγραμμάτων σχεδιασμένων με γνώμονα την ικανοποίηση των πραγματικών αναγκών σας.
  • Με τα προγράμματα Αποταμίευσης – Επένδυσης αλλά και Σύνταξης, εξασφαλίζεται τον ιδανικό συνδυασμό προστασίας και σιγουριάς, αλλά και οικονομικής εξασφάλισης για εσάς και τους δικούς σας, ώστε να πραγματοποιήσετε στο μέλλον όλα όσα επιθυμείτε.
  • Εξασφάλιση από οτιδήποτε κι αν συμβεί, αφού υπάρχει δυνατότητα εμπλουτισμού των προγραμμάτων με πλήθος Πρόσθετων ασφαλιστικών καλύψεων εξασφαλίζοντας εσάς και τους δικούς σας, σε περίπτωση απώλειας ζωής, ανικανότητας για εργασία ή ανάγκης για νοσηλεία από ασθένεια ή ατύχημα (π.χ. κάλυψη δαπανών Νοσοκομειακής περίθαλψης, κάλυψη Προσωπικού Ατυχήματος, Απώλεια Εισοδήματος, Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων του ασφαλισμένου ή του συμβαλλομένου, κ.α.)

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να σας παρουσιάσουμε, χωρίς καμία δέσμευση σας, ένα πλάνο... ...για τη δική σας ασφάλεια ζωής...

Καλαμάτα Πρακτορείο Γενικών Ασφαλειών 

Αρτέμιδος & Μεσσήνης 27

Τ.Κ. 24100

Καλαμάτα
Τηλ.:  27210 26655

Kιν.:   6977709395

fax:    27210 28858

Email:  info@poulakosins.gr

Επικοινωνήσετε μαζί μας,

για κάθε ασφαλιστική σας απορία
Κατασκευή ιστοσελίδων kastritseas.gr
envelope