Απώλεια Ζωής Εξασφάλισης

Η οικογένεια είναι η βάση της ζωής μας. Είναι ο κεντρικός πυλώνας γύρω από τον οποίο ζούμε, δραστηριοποιούμαστε, λειτουργούμε. Ένα από τα μεγαλύτερα άγχη του κυρίως οικονομικά ενεργού μέλους μιας οικογένειας, είναι τι θα συμβεί στην οικογένεια του, αν του συμβεί ένα αιφνίδιο γεγονός, όπως η απώλεια ζωής και δεν μπορεί πια να στηρίξει την οικογένεια του.

Στη σημερινή εποχή, όπου τα οικονομικά βάρη μιας μέσης οικογένειας είναι ατελείωτα το άγχος για μια εξέλιξη σαν αυτή γίνεται ακόμα εντονότερο. Η έλλειψη του εισοδήματος του από την οικογένεια, θα δημιουργήσει άμεσες και έμμεσες οικονομικές υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα την διακινδύνευση του βιοτικού της επιπέδου. Παράλληλα, τα όποια μελλοντικά σχέδια για τις σπουδές των παιδιών ή βοήθειας για την επαγγελματική τους εξασφάλιση, εξανεμίζονται…

Η δημιουργία ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου εξασφάλισης κεφαλαίων, δεν είναι απλά ένα ακόμα συμβόλαιο ζωής... ... αλλά το συμβόλαιο αγάπης προς την οικογένεια του.

Με προγράμματα ασφάλισης, που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του καθενός, αλλά και να καλύψουν κάθε του ανησυχία...:

  • Ασφαλιστικές λύσεις είτε σταθερού ασφαλίστρου αλλά και είτε αναπροσαρμοζόμενου ετησίως, για δυνατότητα χαμηλής εκκίνησης
  • Υψηλά όρια κεφαλαίων "εξ-ασφάλισης" Προγράμματα μειούμενου κεφαλαίου, ιδανικά για περιπτώσεις δανειοληπτών
  • Και τέλος σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης, δυνατότητα εμπλουτισμού τους:
  • με καλύψεις μόνιμης ολικής ανικανότητας
  • και/ή απαλλαγής πληρωμής ασφαλίστρων στην περίπτωση επέλευσης της
  • ασφάλισης σοβαρών ασθενειών για την πιο ολοκληρωμένη προστασία
  • πρόγραμμα δημιουργίας κεφαλαίου

Καλαμάτα Πρακτορείο Γενικών Ασφαλειών 

Αρτέμιδος & Μεσσήνης 27

Τ.Κ. 24100

Καλαμάτα
Τηλ.:  27210 26655

Kιν.:   6977709395

fax:    27210 28858

Email:  info@poulakosins.gr

Επικοινωνήσετε μαζί μας,

για κάθε ασφαλιστική σας απορία
Κατασκευή ιστοσελίδων kastritseas.gr
envelope